TEAM CLUB-ASTERIA MALAYSIA-INDONESIA-BRUNEI-SINGAPORE
[Click for English Version]

BERITA SEMASA CLUB ASTERIA

Selasa, September 27, 2010

Pembelian Menggunakan Kad Kredit/Debit di CashX

Berita baik untuk semua ahli. Pihak pengurusan Club Asteria sekarang sebuk menyiapkan software dan mengemaskini data supaya semuanya berjalan lancar. Kebanyakn kerja-kerja sekarang dilakukan secara manual. Semua ahli diharap bersabar jika akaun anda lambat dikemaskini.

Seperti yang sedia maklum, Club-asteria telah memperkenalkan satu lagi pilihan Payment Processor selain Alertpay iaitu CashX. Ahli2 club-asteria boleh membuat pembayaran keahlian dan pembelian produk/perkhidmatan termasuk asterios menggunakan kad kredit/debit melalui CashX.  Caranya login ke CashX dan  klik Deposit, pilih credit card. Masukan jumlah yang dikehendaki, Jika anda hendak beli asterios USD250 anda perlu masukan USD270 seperti berikut selepas ditolak Fees, jumlah yang dimasukan ke CashX adalah USD254.40 (mengikut kadar semasa) Anggaran USD270 kurang dari dari RM900 ketika ini.

klik Address Link to Credit Card
dan
masukan maklumat kad kredit/debit anda dan klik CONFIRM AND PAY

Anda boleh juga membuat pengeluaran wang di Club-Asteria ke CashX selain Alertpay.

Melalui CashX, anda tidak dikenakan caj apabila menerima atau menghantar wang sesama ahli cashX berbanding Alertpay jika anda menjadi Personal Pro. Anda juga boleh mengeluarkan wang di cashX ke akaun bank dengan caj yang murah. Juga boleh memohon untuk mendapatkan kad debit dan mengeluarkan wang anda dimana2 ATM diseluruh dunia.

Apa yang anda perlu lakukan ialah mendaftar secara percuma di CashX dan mengesahkan akaun anda (verified) termasuk no akaun bank dan kadkredit anda. Kemudian masukkan duit ke akaun CashX melalui bank wire/transfer atau kad kredit/debit anda seperti di atas. Kemudian gunakan wang yang ada di CashX untuk urusan dengan Club-Asteria.
Jika anda belum buka akaun cashX sila SinUp FREE dulu sekarang di REGISTER


PENGGUNAN cashX LEBIH JIMAT BERBANDING ALERTPAY

Friday, September 24, 2010

Pengeluaran Wang Club-Asteria ke CashX/DebitCard

Tahukah anda sekarang Club-Asteria ada memberikan pilihan untuk pengeluaran wang ke CashX/DebitCard dimana anda boleh mengeluarkan wang dimana2 ATM seluruh dunia.
                                                 
Sekiranya anda berminat, sila daftar percuma di DAFTAR CASHX/DEBITCARD dan dapatkan kad debit percuma.
Atau klik banner di bawah.


Monday, September 20, 2010

Mengapa gambar/photo saya bertukar?

Terdapat beberapa akaun yang gambar/photo di dalam akaunnya tak sama dengan gambar yang di upload. Ada yang terpapar gambar orang India, mat salleh dan sebagainya. Jangan risau akaun anda tidak dicerobohi oleh sesiapa. Perkara ini terjadi kerana nama fail yang anda upload mungkin sama dengan fail orang lain yang terdapat dalam database. Terdapat sangat banyak nama fail yang sama dalam dalam database. Untuk mengelak perkara ini berlaku anda dinasihatkan menggunakan nama fail mengikut ID anda. Bagi mereka yang terlibat boleh rename fail anda dan upload semula. Contohnya jika ID anda ialah 12345, anda boleh namakan ID12345. Perkara ini telah diberitahu kepada semua ahli dalam NEWS. Harap maklum.
If you happen to open your back office and see someone else’s picture instead of your own, don’t be alarmed – nobody has hacked into your account.  The culprit is the name that you give your picture when you upload it.  We have many duplicate names now in our database and someone else has uploaded a photo with the same name as yours.  To avoid this happening to you, please upload your photo with a name that includes your CA ID#. 

Wednesday, September 8, 2010

Kad Debit Club-Asteria Akan Datang

Kami dimaklumkan Pihak Club-Asteria dalam peringkat akhir menandatangani perjanjian dengan penyedia Kad Debit. Apabila perjanjian telah ditandatangani, selepas 4 minggu ahli-ahli Club-Asteria sudah boleh memohon kad tersebut. Ini adalah berita baik untuk kemudahan ahli-ahli mengeluarkan wang terus di mesin ATM seluruh dunia.

Juga dimaklumkan, Club-Asteria dijangka akan dilancarkan secara rasmi pada Januari 2011 iaitu setahun selepas ia mula beroperasi. Sehingga sekarang, Club-Asteria masih terus membayar bonus dan komisen setiap minggu tanpa gagal. Adalah dinasihatkan kepada anda yang berminat untuk menyertai program Club-Asteria supaya membaca terma dan syarat dan memahami secara jelas bagaimana program ini berfungsi sebelum membuat keputusan.


Thursday, September 2, 2010

Tahniah - Bonus Minggu ini 9%

Diucapkan tahniah kepada ahli2 club-asteria yang terus menerima bonus minggu ini sebanyak 9% selama 3 minggu berturut2. Bonus ini tidak termasuk bonus referral. Semua ahli club-asteria yang upgrade silver atau gold layak mendapat bonus mingguan walaupun tiada referral. Kepada anda yang belum mengambil peluang ini, jangan tunggu lama2. Hubungi rakan anda yang memperkenalkan program ini untuk bantuan atau klik di Senarai Ahl

Friday, August 27, 2010

Pindah Server & Bonus Minggu ini

Club-Asteria telah berpindah ke server baru. Bayaran bonus mingguan baru sahaja dibuat hari ni (lewat hanya 1 hari). Pulangan bonus yang tinggi iaitu 9% telah dibayar dalam 'Cash Balance'.

Berikutan dengan perpindahan ke server baru, ahli-ahli diingatkan supaya menggunakan link affiliate yang baru iaitu http://216.38.55.125/index?refid=IDanda Contoh: http://216.38.55.125/index?refid=24425

Ahli-ahli juga diingatkan supaya menyemak status bayaran bulanan (maintain bulanan). Pastikan anda buat bayaran bulanan tepat pada waktunya. Jika bayaran tidak dibuat secara autopay dari akaun AlertPay sila buat bayaran dengan klik "Member Upgrade" dan bayar melalui AlertPay mengikut status membership anda samada silver atau gold. Ini adalah sangat penting agar bayaran bonus mingguan berjalan lancar. Berikut adalah panduan untuk menyemak samada bayaran secara automatis telah di set dalam AlertPay anda (terutama ahli lama). Klik SINI
SILA PASTIKAN ANDA SENTIASA MENINGGALKAN BAKI DALAM AKAUN AlertPay ANDA USD9.95 (Ahli Silver) ATAU USD19.95 (Ahli Gold).

Thursday, August 26, 2010

Pindah Server & Komisen

Dimaklumkan Club-Asteria akan berpindah server hari ni. Dalam masa beberapa hari, anda akan merasai perbezaan kepantasan server apabila membuka website Club-Asteria. Ini adalah permulaan untuk mengubahsuai wajah terkini website club-asteria yang akan siap sepenuhnya dalam masa beberapa bulan.

Atas nasihat mereka yang terlibat dalam pembinaan website ini, komisen untuk minggu ini ditangguhkan sehingga pemindahan server siap sepenuhnya. Komisen akan dibayar sebaik sahaja pemindahan selesai. Harap Maklum.

Saturday, August 21, 2010

Server Baru

Club-Asteria telah mendapatkan server yang lebih power untuk website dan database. Pemindahan dari server lama ke baru akan dilaksanakan dalam masa beberapa hari lagi dan ini mungkin menyebabkan website tidak dapat dibuka buat sementara. Selepas pemindahan ini, process untuk login dan membuka website akan menjadi lebih laju. Harap Maklum.

Thursday, August 19, 2010

Berita Club-Asteria dan Bonus Minggu ini.

Berita terkini dari Club-Asteria. Maklumat lanjut sila login dan baca. Ini adalah secara umum.

1. Pembayaran (renewal) secara bulanan kini secara automatik melalui Alertpay.
2. Sila jangan guna boxbe.com sebab ia menyusahkan pihak admin menghantar e-mail
3. Banner terbaru club-asteria sedia diguna. Cukup canggih.
4. Apabila berhubung dengan support, sentiasa sertakan member id
5. Pemberian 5 asterios percuma untuk ahli yang berdaftar dan upgraded berjalan lancar.
6. Hank Needham, Director of International Business Development akan outstation minggu depan, jadi sebarang e-mail kepadanya akan lambat dijawab tetapi support akan jawab seperti biasa.
7. Matching bonus masih berjalan dan tiada perubahan. Ramai yang mengambil peluang ini.

Dan akhir sekali, tahniah kepada semua ahli kerana menerima bonus mingguan pagi ini (pagi jumaat). Peratus diterima ialah 9.0% walaupun anda tiada referral.

Nota tambahan: Kakitangan Club-Asteria beroperasi waktu pejabat. Kita awal beberapa jam daripada mereka. Harap bersabar jika jawapan diterima lambat.

Tuesday, August 17, 2010

Bonus dan Pengeluaran

Terlebih dahulu kami ucapkan tahniah kepada ahli-ahli club-asteria yang sudah dapat bonus mingguan, buat pengeluaran dan terima duit ke akaun Alertpay hari ini.

Untuk makluman, bonus mingguan diberikan kepada semua ahli club-asteria yang sudah menjadi ahli samada silver atau gold (termasuk network director). Ahli akan mendapat bonus mingguan tidak kira samada ada downline atau tidak ini kerana program ini adalah berdasarkan keuntungan bersama. Peratusan keuntungan mingguan tidak tetap dan paling tinggi ialah 10% dan pada 12hb Ogos 2010, peratusan diterima ialah 8.5%. Bonus akan diberikan pada setiap minggu hari khamis (atau pagi jumaat di Malaysia).

Bonus referral atau bonus penajaan diterima secara terus (instant) apabila ahli yang anda taja upgrade sebagai silver atau gold atau apabila membeli/upgrade program/servis yang ditawarkan termasuk pembelian asterios. Bonus bulanan untuk ahli tajaan yang renew selepas 30 hari upgraded juga diterima secara terus manakala bonus kumpulan untuk Network Director diterima secara bulanan.

Pengeluaran bonus boleh dilakukan setiap minggu sebelum hari selasa (last day pagi selasa di Malaysia). Hanya sekali pengeluaran dalam seminggu dibenarkan. Pihak club-asteria akan menjalankan process pengeluaran pada hari selasa dan kita akan terima duit dalam akaun alertpay pada hari rabu. Kebiasannya pagi rabu di Malaysia.

Panduan pengeluaran wang dalam Alertpay ke akaun bank akan diberikan nanti.

Sekali lagi tahniah kerana menjadi Ahli Club-Asteria dan menikmati bonus mingguan, tajaan dan kumpulan.

[Kembali ke Laman Utama]